Autotrust garantie

Onverwachte, hoge reparatie kosten aan uw auto behoren tot het verleden

zodra u bij de aankoop van uw auto bij Horse Power Factory een Autotrust garantie afsluit. Autotrust is onze partner op het gebied van het verstrekken van garanties. Autotrust biedt verschillende dekkingsniveaus, van basis tot een exclusief garantie (afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van de auto).

Bij jonge auto’s is zelfs een verlenging van de garantie mogelijk vergelijkbaar met fabrieksgarantie. De verkoopprijzen van het aanbod op onze site zijn prijzen inclusief wettelijke garantie volgens het zogenaamde conformiteitsbeginsel. Dat houdt in dat u als koper mag verwachten dat het product de eigenschappen heeft waarvoor u het kocht (artikel 17 van boek 7 van het Burgerlijk Wetboek).

Tegen een geringe meerprijs, afhankelijk van het merk, type auto welke u wilt kopen in combinatie met leeftijd en kilometerstand, kunt bij ons een commerciële garantie afsluiten via bijvoorbeeld Autotrust of GGG garantie, die aanmerkelijk verder gaat dan de standaard wettelijke garantie en die zeer aantrekkelijke voordelen kent. Bijvoorbeeld zoals Autotrust de mogelijkheid biedt tot het verlengen van die garantie na afloop van de garantieperiode.

STAAT UW GEWENSTE AUTO NIET TUSSEN ONS AANBOD?

STAAT UW GEWENSTE AUTO NIET TUSSEN ONS AANBOD?


Wij gaan voor u op zoek!
BEKIJK ONS AANBOD

BEKIJK ONS AANBOD


vindt uw droomauto!

EV Garantie

Standaard Garantie

Uitsluitingen Autotrust

Exclusief Garantie

Pechhulpverzekering

Extra Garantie

Garantie-overzichtskaart

Garantievoorwaarden en bepalingen
Wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden van de Autotrust garantie vraag onze verkoopadviseurs dan naar de voorwaarden of kijk op www.autotrust.nl voor uitgebreide informatie en polisvoorwaarden.

Repareren in het buitenland is gedekt.
Kijk voor een lijst van landen waar u uw auto kunt laten repareren in de polisvoorwaarden.

Ons aanbod bekijken?

Luxe die bij u past