Over ons

Heeft u passie voor luxe sportwagens, prachtig design en oldtimers van gerenommeerde merken dan bieden wij u graag onze kennis.

Horse Power Factory waarborgt een jarenlange ervaring en betrouwbare service. De liefde voor auto’s zit in ons bloed en wij zetten altijd een extra stap om voor u een passende luxe auto te vinden. Alleen het beste is goed genoeg, ook voor de verzorging en het onderhoud van uw auto.

Bij Horse Power Factory treedt u binnen in een wereld van luxe en exclusiviteit waarbij uw beleving voorop staat. Wij doen er alles aan om u thuis te laten voelen. Maak een proefrit in één van onze auto’s, bestel een drankje aan de bar en geniet regelmatig van liveoptredens van artiesten en dj’s

Ralph Schigt

Ralph Schigt

Directie

Stan Rendering

Stan Rendering

Verkoop

Bryan Vaags

Bryan Vaags

Autowasser en allround

Lennard Laar

Lennard Laar

Fotograaf en social media

Service en onderhoud

Ons vakkundige team kent uw luxe auto als geen ander. Kom langs in onze werkplaats voor een kleine onderhoudsbeurt of een complete cleaning van uw auto. Binnen no-time presteert uw auto weer op de weg.

Ook wanneer u niet rijdt, wilt u verzekerd zijn van een goede zorg. Het Horse Power Factory auto hotel is daarom het perfecte onderkomen voor uw auto. Bovendien verzorgen wij de opslag van uw Porsche-onderdelen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de voorwaarden.

Ons aanbod bekijken?

Luxe die bij u past